Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg menkės
1 lakštas bemielės sluoksniuotos tešlos (pirktos)
1 morka
2 svogūnai
4 v. š. pomidorų padažo
1 kiaušinis
Žuvies prieskonių


Gaminimas:
Žuvį įtriname prieskoniais ir paliekame marinuotis. Morką sutarkuoti, svogūnus supjaustyti pusžiedžiais ir pakepinti. Baigus kepti įdėti pomidorų padažo ir palikti atvėsti.
Ant tešlos lakštų sudėti žuvį, užpilti padažu. Tešlos šonus įpjauti 1 cm storio juostelėmis. Juosteles užlankstome, kad apsidengtų visa žuvis. Aptepame kiaušinio plakiniu. Kepti 200 C orkaitėje apie 30 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g ešerio arba upėtakio
500 g sluoksniuotos tešlos
150 g svogūnų
1 kiaušinio
1 saujelė sezamo sėklų
1 citrinos
Druskos ir pipirų (pagal skonį)


Gaminimas:
Tešlą padalinkite į 2 lakštus. Ant vieno tešlos lakšto dedame griežinėliais supjaustytą svogūną. Ant svogūnų dedame išvalytą žuvį. Žuvį įtrinkite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Uždėkite ant žuvies antrąjį tešlos lapą ir užspauskite kraštus.
Aptepkite kiaušinio plakiniu ir apibarstykite sezamais.
Kepkite 45-50 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai