Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
800 g šaldytų jūros lydekų filė (5 gabalėliai)
6 vidutinio dydžio morkos
2 svogūnai
1/4 stiklinės aliejaus
1/4 stiklinės vandens
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas cinamono (Cinamonas)
1 citrinos sultys
miltų žuvies gabalėliams apvolioti
žuvies prieskonių
3 marinuoti agurkai
žalios petražolės šakelė

Gaminimas:
Atšildome jūros lydekų filė, įtriname žuvies prieskoniais ir laikome 1 val.
Tuomet supjaustome gabalėliais, apvoliojame juos miltuose iškepame aliejuje.
Morkas nuskutame, sutarkuojame morkų trintuve.
Svogūnus nulupame ir supjaustome kubeliais.
Į keptuvę įpilame aliejaus ir įkaitiname.
Suberiame morkas, svogūnus, supilame vandenį, prieskonius, citrinos sultis ir uždengę troškiname apie 15 min. Atvėsiname.
Į pailgą lėkštę sudedame keptos žuvies gabalėlius, ant viršaus dedame morkas, papuošiame agurkų griežinėliais bei petražolių šakele.
Patiekalas patiekiamas šaltas.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai