Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
????? ?? ??,
temu kontaktai,
tamo,
swedbankas internetas,
banco ctt,
teams,
luminor prisijungti,
facebook.lt prisijungti,
burimas,
moragi,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Saulės g., Dvylikių k., Prienų r. sav.,
Žaros g., Dvylikių k., Prienų r. sav.,
Alyvų g., Gražučių k., Prienų r. sav.,
Sodybų g., Gražučių k., Prienų r. sav.,
Tulpių g., Gražučių k., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g šaldytų jūros lydekų filė (5 gabalėliai) 6 vidutinio dydžio morkos 2 svogūnai 1/4 stiklinės aliejaus 1/4 stiklinės vandens 1 šaukštas cukraus 1 šaukštas cinamono
(Cinamonas) 1 citrinos sultys miltų žuvies gabalėliams apvolioti žuvies prieskonių 3 marinuoti agurkai žalios petražolės šakelė
Gaminimas: Atšildome jūros lydekų filė, įtriname žuvies prieskoniais ir laikome 1 val. Tuomet supjaustome gabalėliais, apvoliojame
juos miltuose iškepame aliejuje. Morkas nuskutame, sutarkuojame morkų trintuve. Svogūnus nulupame ir supjaustome kubeliais. Į keptuvę įpilame aliejaus ir įkaitiname. Suberiame morkas, svogūnus, supilame vandenį, prieskonius, citrinos sultis ir uždengę troškiname apie 15 min.
Atvėsiname. Į pailgą lėkštę sudedame keptos žuvies gabalėlius, ant viršaus dedame morkas, papuošiame agurkų griežinėliais bei petražolių šakele. Patiekalas patiekiamas šaltas.
|
|
|
|
|