Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuolyno g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
B. Sruogos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Bačiūnų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Baisogalos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Baltarusių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g jūros lydekos 1 kiaušinis 1 stilkinė miltų 1 svogūnas šaukštelis druskos juodieji pipirai malti lauro lapeliai aliejus kepimui
Gaminimas: Žuvį supjaustyti
mažais gabaliukais, išrinkti kaulus. Apibarstyti pipirais, druska ir maltais lauro lapeliais. Sutarkuoti svogūną, gautą tyrelę sudėti į žuvį ir atsargiai išmaišyti, perdaug nemaigant. Iš kiaušinio, miltų, bei trupučiuko druskos paruošti skystoką tešlą. Į ją pavilgyti kiekvieną žuvies gabaliuką ir
kepti aliejuje.
|
|
|
|
|