Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miestelis, kuriame isikures Nelegalu centras,
Miestelis, kuriame palaidotas Kristijonas Donelaitis,
Miestelis, kuriame vasara vyksta bliuzo vakarai,
Miestelis, kurio pradine mokykla lanke Vincas Kreve-Mickevicius; cia esanti piliakalni jis veliau aprase padavime "Milzinkapis",
Miestietis, miesto gyventojas,
Ramybės g., Striūpų k., Šakių r. sav.,
Striūpų g., Striūpų k., Šakių r. sav.,
Žalioji g., Striūpų k., Šakių r. sav.,
Kalno g., Sudargo k., Šakių r. sav.,
Laisvės a., Sudargo k., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg sterko 2 riekelės batono 2 kiaušiniai 1 svogūnas 100 g pieno 30 g grietinėlės druskos prieskonių žuviai 100 g konservuotų žirnelių 100 g virtų morkų 1
kiaušinis
Gaminimas: Žuvies minkštimą be odos sumalame kartu su piene išmirkytu batonu ir pakeptu svogūnu. Į šią masę įmušame kiaušinius, supilame grietinėlę, įberiame druskos, prieskonių ir gerai išmaišome. Įdarui virtas morkas supjaustome kubeliais, sudedame žirnelius ir
sumaišome su išplaktu kiaušiniu. Ant sluoksniu išklotos maltos žuvies masės dedame įdarą ir suvyniojame vyniotinį. Jį dedame į polietileno plėvelę, apvyniojame virvele ir dedame į verdantį vandenį su prieskoniais. Verdame apie 30 min. Išvirusį vyniotinį truputį atvėsiname, paslegiame
ir atšaldome.
|
|
|
|
|