Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg žuvies
40 gr rūkytų lašinių
2 riekės batono
0,5 stiklinės pieno
2 svogūnai
3 virti kiaušiniai
Actas
Muskatas
Druska
Petražolės
Džiuvėsėliai


Gaminimas:
Nuvalyta žuvis (be kaulų) sumalama kartu su piene išmirkytu batonu. Į masę įberiama smulkiai supjaustytų svogūnų, spirgintų lašinių, smulkiai sukapotų petražolių, druskos. Viskas išminkoma. Kekso forma ištepama riebalais, išbarstoma džiūvėsėliais. Pusė masės sukrečiama į formą, ant jos suberiami smulkiai supjaustyti kiaušiniai ir uždengiama likusia mase. Viršus palaistomas riebalais. Kepamas orkaitėje 1 val. Iškepęs kepsnys išverčiamas ant lėkštės ir atšaldomas. Tiekiamas papuoštas virtomis daržovėmis, petražolėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
2 stiklinių miltų
1 a.š. cukraus
3 v.š. aliejaus
3 kiaušinių
0,75 stiklinės pieno
7g mielių,  sausų
Įdarui:
600 g žuvies filė
100 g svogūnų
2 v.š aliejaus
Druskos ir pipirų 


Gaminimas:
Užmaišyti mielinė tešlą ir palikti kol pakils.
Žuvies filė ir svogūną smulkiai supjaustyti. Sumaišyti su prieskoniais ir aliejumi.
Tešla padalinti į dvį dalis ( vieną dalį kiek didesnę už kitą).
Didesnę dalį iškočioti storiau. Ant tešlos sudėti įdarą. Viršutinį sluoksnį tešlos iškočioti kiek ploniau nei apatinį. Uždengti įdarą ir gerai sulipdyti kraštus. Tešlą subadyti šakute kad pyragas galėtu "kvėpuoti". Sutepti kiaušiniu.
Kepti 45min 170°C  temperatūroje
Galima valgyti tiek šaltą, tiek karštą
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai