Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 v. š. miltų
2 žuvies filė
Druska
Pipirai
Aliejus kepimui


Gaminimas:
Supjaustykite žuvies filė nedidelėmis juostelėmis. Kiekvieną gabaliuką apibarstykite druska bei maltais juodaisiais pipirais. Apvoliokite žuvies gabalelius miltuose. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir pakepkite žuvi iki auksinės spalvos.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g baltos žuvies filė
2 kiaušiniai
0,5 stiklinės miltų
120 g migdolų plokštelių
0,5 citrinos sulčių
druska
pipirai
aliejus gruzdinimui
Padažui:
3 valgomi šaukštai majonezo
1 skiltelė česnako
1,5 valgomo šaukšto kapotų krapų
jei mėgstate galite įlašinti citrinos sulčių


Gaminimas:
Pasiruoškite 3 dubenėlius: 1. Supilkite miltus, 2. Paplaktus kiaušinius, 3. Migdolų plokšteles.
Žuvies filė supjaustyti nedideliais pailgais gabalėliais, pabarstyti druska, pipirais bei apšlakstyti citrinos sultimis. Palikti pasimarinuoti apie 30 min.
Po to žuvį nusausinti, apvolioti miltuose, kiaušinio plakinyje ir migdolų plokštelėse.
Žuvies pirštelius kepti gruzdintuvėje arba puodelyje. Aliejų įkaitinkite iki 160°C temperatūros. Kepkite apie 3-4 minutes, kol migdolai gražiai paruduos. Nedėkite pirštelių į labai karštą aliejų, nes migdolai greitai sudegs, o žuvis nespės iškepti.
Iškeptus pirštelius išimkite ant popierinės servetėlės.
Patiekite dar šiltus, nors skanūs ir šalti.
Prie žuvies pirštelių paruoškite padažą:
Majonezą išmaišykite su kapotais krapais bei trintu česnaku. Jei mėgstate įlašinkite keletą lašų citrinos sulčių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai