Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tr?o hmh veras grandes,
ak naiwoalooca net,
papa wingeria unblocked,
mail - mnlgsc.vcmmods1,
www.aa65.com,
jubiliejus,
????ic mf249dw,
?????lail,
modernus gyvenimas,
alijošių žiedai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Plungės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Pokšniabalio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Popieriaus g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Porų takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Povų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g žuvies filė (ešerys, menkė ir kt.) 400 g batono 200 g svogūnų 500 ml pieno 150 g fermentinio sūrio 2 šaukštų majonezo Žalumynai (pagal skonį) Santa Maria druska ir pipirai
(pagal skonį) Augalinis aliejus (truputį)
Gaminimas: Smulkiai supjaustome svogūnus, žalumynus (aš turėjau krapų), o po to ir žuvies filė. Sūrį sutarkuojame. Žuvį sumaišome su svogūnais, prieskoniais ir žalumynais. Batoną supjaustome 2 cm storio griežinėliais ir
kiekvieną iš jų pamirkome piene. Sudedame į kepimo skardą, pateptą aliejumi. Kiekvieną griežinėlio vidurį paspaudžiame ranka, kad gautųsi įdubimas ir tilptų įdaras. Pridedame žuvies, viršų aptepame majonezu, apibarstome sūriu ir kepame 40-45 minutes. Orkaitę įkaitinau iki 180 laipsnių.
|
|
|
|
|