Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
700 g lydekos file
150 g sūrio
Prieskonių
Aliejaus

Gaminimas:
Žuvies file supjaustykite nedideliais kubeliais ir apkepinkite su aliejumi keptuvėje. Pridėkite žuvies prieskonių, druskos ir pipirų. Baigiant kepti, ant viršaus uždėkite sutarkuotą sūrį ir apkepkite, kol sūris išsilydys.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 žuvies filė
žuvies prieskonių
2 kiaušiniai
20 g avižinių dribsnių
aliejaus
druskos


Gaminimas:
Žuvies filę supjaustom gabaliukais ir dedam 15 min. į orkaitę. Po to žuvies gabaliukus išimam, truputį atvėsinam. Išplakam kiaušinį su prieskoniais ir druska. Merkiam žuvį į kiaušinio plakinį ir po to voliojam avižiniuose dribsniuose. Kepame dideliame kiekį aliejaus iš abiejų pusių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 žuvies filė ( menkės)
50 g fermentinio sūrio
1 rūgštus obuolys
1 nemažas svogūnas
3 - 4 šaukštai majonezo
druska
pipirai
1 kiaušinis
3 šaukštai miltų
šiek tiek vandens
aliejus (kepimui)


Gaminimas:
Žuvį pasūdome, papipiriname ir paliekame 10 - 15 min. Iš kiaušinio, miltų ir vandens paruošiame blynų tešlą. Joje apvoliojame žuvies filė gabaliukus ir iškepame aliejuje.
Fermentinį sūrį ir nuluptą obuolį stambiai sutarkuojame, svogūną susmulkiname kubeliais ir viską išmaišome su majonezu. Ant kiekvienos iškeptos filė dedame paruoštą '' mišrainę '' ir 10 - 15 min. kepame karštoje orkaitėje. Labai skanu valgyti su bulvėmis arba ryžiais.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai