Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mindaugo g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Miškininkų g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Miško g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Nevėžio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Obelų g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 jūros lydekos 1 morka 300 g žuvies sultinio 20 g želatinos žalumynai
Gaminimas: Žuvį nuvalome ir išverdame pasūdytame vandenyje ant mažos ugnies. Morką irgi išverdame
(galima virti kartu su žuvimi). Želatiną užpilame šaltu virintu vandeniu, išbrinkiname ir ištirpinę supilame į žuvies sultinį. Išvirusią žuvį atskiriame nuo kaulų ir nulupame jai odą. Tuomet žuvį ir morką supjaustome lazdelėmis. Į formeles įpilame truputį sultinio su želatina,
užšaldome, dedame krapų šakelę, susmulkintą žuvį, morką ir vėl užpilame sultiniu. Kai drebučiai sustingsta, išimame iš formelių, sudedame į lėkštę ir papuošiame žalumynais.
|
|
|
|
|