Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 34-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 35-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 36-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 37-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 38-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: žuvies filė žalių bulvių cukinija jūros kopūstų fermentinio sūrio pomidorų padažo majonezas česnakas
Gaminimas: Skardą ištepame riebalais. Pirmą sluoksnį
išklojame bulvių bei cukinijų griežinėliais. Antras sluoksnis - žuvies gabaliukų. Žuvį pabarstome žuvies prieskoniais, pipirais, druska. Trečias sluoksnis - jūros kopūstų. Juos tiesiog išbarstome ant žuvies. Į majonezą supilame pomidorų padažo, išspaudžiame česnako ir išmaišome. Šiuo
padažu apipilame jūros kopūstus. Kepame 1val. 200C orkaitėje, kol iškeps bulvės. Prieš baigiant kepti pabarstome tarkuotu sūriu. Skanaus!
|
|
|
|
|