Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 lašišų ir upėtakių galvos
4 bulvės
2 morkos
2 svogūnai
3 skiltelės česnako
2 pomidorai
1 v. š. paprikos miltelių
1 sauja svogūnų laiškų
džiovinti krapai
3 lauro lapai
kvapieji pipirai
juodieji pipirai
druska
aliejus


Gaminimas:
Sudėti į puodą žuvų galvas, užpilti šaltu vandeniu, pridėti lauro lapų ir pipirų, sudėti vieną kubeliais supjaustytą morką, vieną susmulkintą svogūną, užkaisti ir uždengus patroškinti apie 30 min. ant vidutinės ugnies.
Tuo tarpu susmulkinti likusį svogūną, išspausti česnaką, kubeliais supjaustyti likusią morką.
Keptuvėje įkaitinti porą šaukštų augalinio aliejaus, sudėti česnaką bei svogūną ir pakepinti, kol svogūnai įgaus auksinį atspalvį.
Tada į tą pačią keptuvę sudėti supjaustytą morką ir patroškinti, kol suminkštės.
Sudėti kubeliais supjaustytus pomidorus ir dar patroškinti apie 5 min.
Apvirus žuvies galvoms, išgriebti jas iš puodo ir sudėti į puodą nukaulintą mėsą, keptuvėke patroškintas daržoves, kubeliais supjaustytas nuskustas bulves, visus likusius ingredientus (išskyrus svogūnų laiškus) ir virti dar apie 30 min.
Patiekti karštą su susmulkintais svogūnų laiškais.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai