Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 stiklinė žirnių
3 mažos bulvės
1 morka
1 raudonoji paprika
1 salieras
krapai (arba petražolės)
2 kubeliai daržovių sultinio
kiaulienos šonkauliukai


Gaminimas:
Išbrinkytus žirnius supilti į sultinį ir pavirti apie 15 min.
Tada sudėti smulkiais kubeliais supjaustytas bulves, papriką, salierą, tarkuotą morką, šonkauliukus ir virti viską kartu dar kokia 30min., kol viskas suvirs, kad būtų truputį tirštesnė sriuba.
Patiekti su grietine ir skrebučiu, papuošti krapais arba petražolėmis.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 l vandens
1 stiklinė šviežių ar šaldytų žirnių
3 morkų
1 šaukšto sviesto
0,5 stiklinės ryžių
2 sultinio kubeliai
1 pundelis kapotų krapų
Druskos - pagal skonį


Gaminimas:
Užvirti vandenį, ištirpinti sultinio kubelius. Suberti griežinėliais ar kubeliais pjaustytas ir šiek tiek svieste apkepintas morkas. Kiek pavirus sukrėsti nuplautus ryžius, suberti žirnelius. Dar vėliau - kubeliais pjaustytas bulves, Pagardinti kapotais krapais, jei reikia, dar pasūdyti ir įdėti mėgstamų sriubos prieskonių. Patiekiant užpilti pienu ar grietinėle. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai