Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaip vadinamas vejas, puciantis diena i sausuma, nakti i vandenyna,
Kaip vadinamas vejas, ziema puciantis i vandenyna, vasara i sausuma,
Kaip vadinamas vidutinis atstumas tarp zemes ir saules centru [149 597 870 km],
Kaip vadinamas vietos aukstis, matuojamas nuo vandenyno lygio,
Kaip vadinamas Vilniaus savartynas,
Diktariškių g., Diktariškių k., Radviliškio r. sav.,
Dvaro g., Diktariškių k., Radviliškio r. sav.,
Gegužinės g., Giedraičių k., Radviliškio r. sav.,
Pagojaus g., Giedraičių k., Radviliškio r. sav.,
Paplanskių g., Giedraičių k., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g džiovintų žirnių 50 g kiaulienos lašinių ar grietinės 1 v. š. kvietinių miltų Druska, pagal skonį
Gaminimas: Gerai išmirkytus žirnius suberti į puodą, užpilti vandens, kad
apsemtų, ir virti ant lengvos ugnies, kol žirniai suminkštės. Po to maišant suberti miltus, pavirinti, įberti druskos. Išvirtą košę sukrėsti į dubenį, užpilti smulkiai supjaustytais paspirgintais lašinukais arba grietine. Prie žirnių košės paduodama pasukų, rūgusio ar šviežio pieno,
saldžios, grietinėlės. Žirnių košė seniau buvo valgoma pusryčiams.
|
|
|
|
|