Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Galvos puosmena - monarcho arba didiko insignija,
Geltonai raudoni dazai,
Gamtinis arba dirbtinis kunas, traukiantis gelezi ir kai kurius kitus metalus,
Samysis, didele baime, siaubas, staiga apimantis zmones,
Kraujo rysys tarp asmenu, kilusiu vienas is kito ar is bendro protevio,
Litkūnų g., Plaučiškių k., Pakruojo r. sav.,
Miško g., Plaučiškių k., Pakruojo r. sav.,
Parko g., Plaučiškių k., Pakruojo r. sav.,
Stūriškių g., Plaučiškių k., Pakruojo r. sav.,
Šeduvos g., Plaučiškių k., Pakruojo r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g džiovintų žirnių 50 g kiaulienos lašinių ar grietinės 1 v. š. kvietinių miltų Druska, pagal skonį
Gaminimas: Gerai išmirkytus žirnius suberti į puodą, užpilti vandens, kad
apsemtų, ir virti ant lengvos ugnies, kol žirniai suminkštės. Po to maišant suberti miltus, pavirinti, įberti druskos. Išvirtą košę sukrėsti į dubenį, užpilti smulkiai supjaustytais paspirgintais lašinukais arba grietine. Prie žirnių košės paduodama pasukų, rūgusio ar šviežio pieno,
saldžios, grietinėlės. Žirnių košė seniau buvo valgoma pusryčiams.
|
|
|
|
|