Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
200 g miltų
130 g sviesto, šalto
1 kiaušinio
2 v. š. vandens
1 v. š.  acto
Truputis druskos
Įdarui:
100 g šoninės
1 svogūno
1 v. š. alyvuogių aliejaus
350 g žirnelių (šviežių arba šaldytų)
2 skiltelių česnako
3 kiaušinių
200 g grietinėlės
Druskos, pipirų
Muskato riešuto


Gaminimas:
Į miltus sudėti pjaustytą sviestą , įmušti kiaušinį, įpilti vandens, acto, įberti druskos ir užminkyti tešlą.Jos rutulį suvynioti į foliją ir valandai padėti į šaldytuvą.
Iš tešlos iškočioti skritulį  ir aplipdyti kepimo indą, subadyti šakute ir dar pusvalandžiui padėti į šaldytuvą.
Šoninę su pjaustytu svogūnu pakepinti, kol parus, sudėti pjaustytą česnaką.
Ant tešlos sudėti įdarą , tada suberti žirnelius .Kiaušinius išplakti su grietinėle ir užpilti viską ant žirnelių.
Kepti 200°C karštumo orkaitėje 30 minučių.
Skanaus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai