Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kalaupe,
džiungl,
džiunglės,
swf,
domino,
pavaros,
profas 58,
antra puse,
akropolis,
stradivarius,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Koki vienuoliu ordina 1622 m. Ikure sv. Ignotas Lojola [dgs. Kilm.],
Sukabinti traukinio vagonai,
Vokieciu tapytojas, "Zidinio angelas", "Nuotakos redymas", "Imperatorius ubas" autorius,
Svirtele, kuria paspaudus, ginklas issauna,
Ilgai neissisklaidantis tirstas dulkiantis rukas Ramiojo vandenyno rytinese pakrantese (Ekvadore, Peru, Cileje) ,
Žaros g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Žemaitės g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Žibuoklių g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Žydų g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Žilvičių g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg žiedinių kopūstų 6 raudonos paprikos 6 morkos 1 svogūno galva 2 česnako skiltelės 1 šaukštas druskos 0,5 šaukšto cukraus 3 šaukštai acto 6 šaukštai aliejaus 1
šaukštelis susmulkintos kalendros ar petražolių
Gaminimas: Į verdantį vandenį įberiame druskos ir cukraus. Sudedame žiedinius kopūstus ir verdame apie 5-8 minutes. Po to išgriebiame ir nusausiname. Žiedinius kopūstus pasmulkiname, išskaidydami į daugiau žiedynų. Morkas,
svogūną, paprikas ir česnaką supjaustome ir pakepiname aliejuje 4 minutes. Žiedinius kopūstus sumaišome su pakepintomis daržovėmis. Salotas paskaniname prieskoniais, žalumynais ir padažu (actu ir aliejumi). Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“!
Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg žiedinių kopūstų 60 ml obuolių sulčių 1 nedidelis raudonas svogūnas 1 šaukštelis garstyčių 120 ml alyvuogių aliejaus 2 šaukštai kaparėlių 2 šaukštai kapotų petražolių Druskos
ir pipirų pagal skonį
Gaminimas: Žiedinius kopūstus sudėkite į verdantį vandenį ir virkite apie 5 minutes. Po to išskirstykite smulkesniais žiedynais. Sukapokite svogūną. Išmaišykite obuolių sultis su garstyčiomis, aliejumi, kaparėliais, petražolėmis ir
prieskoniais. Žiedinius kopūstus sumaišyti su svogūnais ir padažu.
|
|
|
|
|