Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 žiedinis kopūstas
100 g fermentinio sūrio
truputis salotų lapų
petražolės
200 g majonezo
50 g graikinių riešutų
2 šaukštai baltojo vyno
pipirai


Gaminimas:
Žiedinį kopūstą padaliname į nedideles kekeles ir 10 minučių palaikome pasūdytame vandenyje. Po to 10 min. verdame kitame (irgi pasūdytame) vandenyje.
Padažui susmulkiname graikinius riešutus bei petražoles ir suberiame juos į majonezą. Supilame vyną, pabarstome druska bei pipirais ir gerai išmaišome.
Žiedinius kopūstus patiekiame salotų lapais išklotoje lėkštėje, apibarstytus fermentinio sūrio gabaliukais ir užpiltus padažu.
Šį patiekalą galime valgyti ir šiltą. Tuomet prieš patiekdami jį pašildome mikrobangų krosnelėje.
Tokiu atveju į lėkštę nereikia dėti salotų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai