Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
10 g želatinos
50 g aviečių skonio želės
150 ml vandens
100 g cukraus
100 g cukraus pudros


Gaminimas:
Želatiną užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite brinkti.
Aviečių žele pilti į tinkamą indą, užpilkite vandeniu, sudėkite cukrų, išmaišyti ir palikti, kad ištirptų.
Želatiną kartu su žele išplakti mikseriu. (didžiausiu greičiu apie 10-15 minučių)
Gautą masę supilame į indą. Uždengiame plėvele.
Laikome vėsioje vietoje apie 10 valandų ir daugiau.
Galiausiai pabarstome cukraus pudra. Palikome dar bent valandą ir supjaustome norimo dydžio gabaliukais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai