Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodų 1-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Sodų 2-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Sodų 3-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Šiūparių g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Tujų g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos su lašinukais (išpjovų) 1 galvutė česnako šiek tiek čiobrelio, mairūno, raudonėlio, rozmarino, baziliko, šalavijo, petražolių/kalendros 1 šaukštas citrinų sulčių šaukštas
aliejaus šaukštelis vorčesterio arba sojų padažo pipirai, druska padažui: 0,5 l Obuolių tyrės 3 valgomi šaukštai kečupo keli lašai tobasco padažo
Gaminimas: Visus ingredietus sumaišome. Mėsą supjaustome norimo dydžio gabaliukais, užpilame marinatu, paliekame
1 valandai. Pusė litro obuolių tyrės sumaišyti su kečupu ir tobasco padažu. Mėsą pasistovėjusią sudėti į skardą, aplieti padažu ir pašauti į iškaitintą orkaitę iki 180 laipsnių. Viską kepti apie 1 valandą. Patiekti su bulvėmis ir daržovėmis. Aš patiekiau su bulvėmis ir briuselio
kopūstukais. Skanaus!
|
|
|
|
|