Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
alejandra macheno,
0644628123,
ksaunders@capitaltractor.,
cb berlikum maria,
kmjujuuujjjujuujuju,
bokep indo prank,
?????? hg5,
cindy candell,
hhjhhhhhhhhhhhh,
josé pel,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Upelio g., Girininkų II k., Jonavos r. sav.,
Vairo g., Girininkų II k., Jonavos r. sav.,
Alyvų g., Gulbiniškių k., Jonavos r. sav.,
Aronijų g., Gulbiniškių k., Jonavos r. sav.,
Beržų g., Gulbiniškių k., Jonavos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2011.04.17 17:39 |
|
|
rigis7
Naujokas
|
labai prasau gal galit parasyt ar yra imanoma seima tarp vyro oziaragio moters svarstykliu ,nes visi horoskopai siaubingus santykius zada,tiesiog neimanomus...
|
|
| | 2011.04.17 17:57 |
|
|
linksmute2
Naujokas
|
netikek horoskopais ,o tikek savimi ))
|
|
| | 2011.04.17 18:07 |
|
|
Nikė
Didmeistris
|
Šitiek metų, o tiki tuo ką rašo horoskopuose. Žiauru. Gal tu geriau išvis su vyru negyvenk, nes jam bus didelė našta.
|
|
| | 2011.04.17 18:13 |
|
|
Dmx20
Didmeistris
|
Mažiau skaityk tų horoskopų.. Su žmogum gyvensi, o ne horoskopu
|
|
| | 2011.04.17 18:14 |
|
|
rigis7
Naujokas
|
na nera taip kad labai tikeciau tik vat smalsumas daro savo,kad ir as pati poru tokiam zodiake nepazystu ir nusprendziau pasidomet,kazkaip jus piktai nusiteike snd...
|
|
| | 2011.04.17 18:17 |
|
|
Nikė
Didmeistris
|
Tai iš kur mums žinoti ar yra įmanoma šeima tarp jūsų? Tiek tavęs, tiek jo nepažįstam. Nors bendrai, tai gali supažindinti... Aš patikrinsiu ar ožiaragiai su žuvimis sutaria
|
|
| | 2011.04.17 18:17 |
|
|
Dmx20
Didmeistris
|
Nu kad kiek metų, o ant tokio dalyko tikėjimas toks didelis.. Čia kaip su būrėjom eikir tikėk.. Po to psichologija taip ir suveikia, kad vis iš galvos neišeina, ir atitinka dalis to ką pasako, "parašo" horoskopai ir panašiai :/ Tokia nuomonė nuomonėlė
|
|
| | 2011.04.17 18:25 |
|
|
rigis7
Naujokas
|
na aciu uz nuomone
|
|
| | 2011.04.17 18:45 |
|
|
SkalbiniuVagis
Meistras
|
mažiau klausykite 20 mečių jei tikite reiškias astrologija veikia. Horoskopai tikrai negali nusakyti kaip kiekviena diena seksis, bet apib9dinti žmogaus asmenybę tikrai gali, čia galima aplamai dalint į dvi grupoes
žmones, vieni kruie tiki ir mato, kiti - atvirkščiai.
Ožiaragiai tokie įdomūs asmenys ypač vyrai, kaip ten su jais seksis sunku pasakyt, bet kiek draugų turiu, tai tokie įdomūs variantai. Dirbti per daug nemėgsta, bet pareigas atlieka tinkamai, jeigu darai kažką jam, tai lauk kritikos, jei
kažkas bus netaip, dėkngumo didelio nejaučia. Kokių čia dar įdomesnių faktų - ai su ištikimybę irgi nelabai jie. Bet gan linksmi ir savotiškai nuprotėje. tai velnias žino kaip seksis su dalykiškosiomis ir aplinkinių nuomone besirūpinančiomis svarstyklėmis.
|
|
| | 2011.04.17 18:49 |
|
|
rigis7
Naujokas
|
aciu lab uz atsakyma...nors vienas nepiktas zmogus
|
|
| | 2011.04.17 18:54 |
|
|
Dmx20
Didmeistris
|
Turėčiau panelę ar buvusią svarstykles, papasakočiau kaip buvo, kadangi pats ožiaragis.. Bet va neteko, sunku kažką pasakyt.. Bet ir tai jei su viena nepasisekė, tai dėl kažkokių priežasčių.. Ir nereiškia, kad su kita
irgi skirsies dėl tų pačių, kadangi horoskopas atitiks.. Daugiau pozityvo
|
|
| | 2011.04.17 18:56 |
|
|
rigis7
Naujokas
|
vat mano oziaragis kaip jau rase skalbiniuvagis tai yra keistas iki keistumo,uzdaras,ramus kaupikas toks,turi tvirta nuomone ir tikslus,na kadangi jau taip isejo kad esam pora tai ir as taip pat tyliu kartu su juo tik gal tas jo saltumas kartais nesuvokiamas daros...toks kaip siena ...tai ir noriu
kazka vat suzinot daugiau...
|
|
| | 2011.04.17 19:02 |
|
|
Jadore
Patyręs
|
as esu svarstykles ir kiek pastebejau su visais vyrais oziaragiais kazkaip nerandu bendros kalbos ir dazniausia gincijuos, bet cia kaip kam. Maziau tikek horoskopais ir viskas bus ok
|
|
| | 2011.04.17 19:10 |
|
|
rigis7
Naujokas
|
as nesigincyju bent su savuoju bet daznai nesuprantu jo,kai zmogus daznai buna tyloja jokiu interpretaciju savo dadet tiesiog neimanoma,amzinas klausimas
|
|
| | 2011.04.17 19:56 |
|
|
Nikė
Didmeistris
|
SkalbiniuVagis rašė:
mažiau klausykite 20 mečių jei tikite reiškias astrologija veikia. Horoskopai tikrai negali nusakyti kaip kiekviena diena seksis, bet
apib9dinti žmogaus asmenybę tikrai gali, čia galima aplamai dalint į dvi grupoes žmones, vieni kruie tiki ir mato, kiti - atvirkščiai.
Ožiaragiai tokie įdomūs asmenys ypač vyrai, kaip ten su jais seksis sunku pasakyt, bet kiek draugų turiu, tai tokie įdomūs variantai. Dirbti per daug
nemėgsta, bet pareigas atlieka tinkamai, jeigu darai kažką jam, tai lauk kritikos, jei kažkas bus netaip, dėkngumo didelio nejaučia. Kokių čia dar įdomesnių faktų - ai su ištikimybę irgi nelabai jie. Bet gan linksmi ir savotiškai nuprotėje. tai velnias žino kaip seksis su dalykiškosiomis ir
aplinkinių nuomone besirūpinančiomis svarstyklėmis.
Oi atleiskite 26-meti. Jūs jau didžiai garbingas ir suaugęs vyras :D
|
|
| | 2011.04.17 19:59 |
|
|
Nikė
Didmeistris
|
Mano brolis ožiaragis. Nė velnio jis nėra tylus ir ramus ar šaltas. Gal kartais kiek per geras ir atlapaširdis, bet tikrai ne iš tų, kuriems patinka vienatvė Ir ką jūs dabar pasakysite apie tuos horoskopus, a? Velniop
juos visus
|
|
| | 2011.04.17 20:04 |
|
|
Pilkė
Patyręs
|
Aš tai netikiu horoskopais.Prirašyta ten daugiausia nelaimių ir katastrofų ;0 Bet man atrodo kad viskas priklauso nuo paties savęs o ne nuo horoskopo
|
|
| | 2011.04.17 20:08 |
|
|
rigis7
Naujokas
|
aciu uz nuomone
|
|
| | 2011.04.17 20:10 |
|
|
Who
Patyręs
|
Nesąmonė tie horoskopai. Juk nesame surašyti kažkokiose žvaigždėse... Kiekvienas esam išsikirtinis.
|
|
| | 2011.04.17 20:25 |
|
|
Tabu
Pažengęs
|
O aš manau,kad reikia atsižvelgti į zodiakų suderinamumą kol neįsimylėjai žmogaus. Na,yra tokių dalykų,kad pvz. žuviai neįmanoma sugyventi su dvyniu.Ir čia nei auklėjimas,nei dvasiniai kokie dalykai nepadės.
Nesu ligonis šioje srityje ,bet prieš pradėdama bendrauti su būsimu vyru pasidomėjau
koks jo ženklas ) Tikrai labai gerai sugyvename.Esu laiminga. Gyvename 18 metų kartu.
|
|
|
|
|