Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
~400 g vynuogių
200 g margarino VILNIAUS kepiniams
200 g cukraus
6 kiaušiniai
1 citrinos žievelės
Žiupsnelis druskos
0,5 šaukštelio cinamono
100 g smulkintų riešutų
100 g migdolų
150 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
200 g pieniško šokolado


Gaminimas:
Vynuoges gerai nuplauname ir nusausiname, perpjauname pusiau ir pašaliname sėklas.
Margariną ištriname su cukrumi iki purios masės. Palaipsniui supilame išsuktus kiaušinių trynius.
Sumaišome smulkintus riešutus, citrinos žievelę. Šį mišinį sumaišome su miltų ir kepimo miltelių mišiniu. Dedama po vieną šaukštą margarino ir trynių masės. Visą masę nuolat maišant į vieną pusę. Taip maišyti, kol bus sudėta visa trynių masė.
Išplakami baltymai iki putų ir atsargiai įmaišomi į tešlą, taip pat įmaišomas iš tarkuotas pieniškas šokoladas.
Kepimo formą ištepame margarinu ir apibarstome džiūvėsiais. Į ją supilame paruoštą tešlą. Paviršių gražiai išlyginame ir sudedame vieną šalia kitos vynuogių puseles.
Kepame 75 minutes įkaitintoje orkaitėje iki 200 C temperatūros. Iškepūsį pyragą apibarstyti cukraus pudra.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai