Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Grietinėlei:
6 kiaušiniai
1 puodelis (200 ml) 35% riebumo grietinėlės
1 puodelis cukraus
2 šaukštai citrinos sulčių, šviežiai spaustų
200 g vynuogių
Tešlai:
1 puodelis + 2 šaukštai miltų
0,25 puodelio cukraus
0,5 šaukštelio druskos
100 g margarino VILNIUS kepiniams
1 kiaušinis


Gaminimas:
Cukrų išsukame su kiaušiniu ir margarinu (kambario temperatūros). Įmaišome miltų ir druskos. Tešlą gerai išminkome.
Tešla išklojame kepimo formą: dugną ir šonus.
Kiaušinius, skirtus grietinėlei, išplakame kartu su grietinėle, cukrumi ir citrinos sultimis.
Į paruoštą kepimo formą supilame grietinėlę, ant viršaus sudedame vynuoges (perpjautas per pusę, be kauliukų) ir kepame pyragą 200 C orkaitėje apie 40-50 minučių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g vynuogių (be sėklų)
0,5 stiklinės pieno
2,5 stiklinės miltų
2 kiaušiniai
200 g rudojo cukraus
100 g sviesto arba margarino
10 g kepimo miltelių
2 šaukštai tarkuotos citrinos ar apelsino žievelės
1 žiupsnelis druskos


Gaminimas:
Išplakame kiaušinius su cukrumi ir druska. Įmaišome pieną, ištirpintą sviestą ar margariną.
Taip pat įmaišome miltų ir kepimo miltelių mišinį, citrinos žievelę. Paskutinis ingredientas vynuogės, jas taip pat įmaišome į tešlą.
Kepiau pyragą apvalioje formoje apie 40 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai