Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 vidutinis svogūnas
1 morka
1 saliero stiebas
1 bulvė
2 skiltelės česnako
2 dideli pievagrybai arba šiaip kiti Jums patinkantys grybai
4 šakelės šviežių rozmarinų
1 didelė sauja žalių žirnelių (turėjau šaldytų)
1 didelis kiaušinis
500 g maltos jautienos
500 g sluoksniuotos tešlos
5 šaukštai alyvuogių aliejus


Gaminimas:
Svogūną, morką, saliero stiebą, bulvę, grybus,česnaką, rozmarinus susmulkinti ir pakepinti alyvuogių aliejuje iki 3 minučių.
Su daržovėmis pakepinti faršą, suberti žinelius. Pakepinti iki 5 minučių.
Sluoksniuotos tešlos lakštą ištepti kiaušinio plakiniu (šiek tiek kiaušinio plakinio pasilikti viršui aptepti).
Ant tešlos sudėti keptuvės turinį ir susukti.
Viršų aptepti likusiu kiaušinio plakiniu.
Kepti 40 minučių 180-200 laipsnių orkaitėje.
Iš nurodytų produktų kiekio gavosi du vyniotniai.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai