Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Užpildui:
500 g kiaulienos ir jautienos faršo (50:50)
 1 svogūno
2 skiltelių čersnako
2 morkų
1 kiaušinio
Prieskonių, mėsai
Druskos
Pipirų
 
Pagrindinė dalis:
 350 g fermentinio sūrio
5 kiaušinių
250 g majonezo
 


Gaminimas:
Fermentinį sūrį smulkiai sutarkuoti, sumaišykiti su kiaušiniu ir majonezu. Masę gerai išmaišykite, bet ne maigykite. Formą iškloti kepimo popieriumi, ištepti augaliniu aliejumi. Į formą krėsti sūrio masę, tolygiai paskirstyti. Kepti iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Iškepus išimti ir leisti kepiniui atvėsti.
Nulupti ir supjaustyti svogūną ir česnaką, morkas smulkiai sutarkuoti. Į faršą pridėti prieskonių mėsai, druskos ir pipirų, įmušti kiaušinį. Svogūnus, česnakus ir morkas apkepti keptuvėje. Pridėti faršo, gerai išmaišyti, kad viskas tolygiai pasiskirstytų. Kai sūrio masė atvėsinta, ant viršaus tolygiai paskleisti faršą su daržovėmis ir susukti vyniotinį. Jį dėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai