Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Siesarties g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Slyvų g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Smilgų g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Smiltynės g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Sodėnų g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg viščiukų blauzdelių 400 ml balto sauso vyno 3 raudonieji svogūnai 3 česnako skiltelės 1 pudelis peletrūno 0,25 stiklinės druskos 2 v. š.
cukraus
Gaminimas: Nuplaukite viščiukų blauzdeles ir sudėję į didelį dubenį užpilkite vyno, druskos, cukraus, susmulkinto svogūno, česnako bei peletrūno marinatu. Palikite vištieną bent nakčiai pasimarinuoti. Išmarinuotą vištieną kepkite apie 1 valandą 180 laipsnių
temperatūroje. Skanaus.
|
|
|
|
|