Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg viščiukų blauzdelių
400 ml balto sauso vyno
3 raudonieji svogūnai
3 česnako skiltelės
1 pudelis peletrūno
0,25 stiklinės druskos
2 v. š. cukraus


Gaminimas:
Nuplaukite viščiukų blauzdeles ir sudėję į didelį dubenį užpilkite vyno, druskos, cukraus, susmulkinto svogūno, česnako bei peletrūno marinatu.
Palikite vištieną bent nakčiai pasimarinuoti.
Išmarinuotą vištieną kepkite apie 1 valandą 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai