Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodų g., Tūbausių k., Kretingos r. sav.,
Šakalės g., Tūbausių k., Kretingos r. sav.,
Užtvankos g., Tūbausių k., Kretingos r. sav.,
Neptūno aklg., Užpelkių k., Kretingos r. sav.,
Saulėtekio g., Užpelkių k., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Punšas - tradicinis karnavalų gėrimas. Jis buvo itin populiarus Vokietijos imperatoriaus dvare. Tai puikiai šildantis ir gan stiprus alkoholinis gėrimas. 6 stiklinės 300 g cukraus 1 l baltojo
vyno 1/4 l romo 6 šaukštai citrinos sulčių Priedai Trapūs sausainiai, spurgos arba traškūs vafliai.
Gaminimas:
Į 1/2 litro vandens suberti cukrų ir užvirinti. Supilti baltąjį vyną, pašildyti (bet nevirti). Pašildyti romą ir supilti į punšą. Supilti
perkoštas citrinos sultis ir pagardinti pagal skonį. Patiekti karštą. Patarimas Plonai nuluptą citrinos žievelę nuįlauti ir trumpam panardinti į punšą, kad būtų aromatingesnis. Vasarą Išvirtą punšą atvėsinti ir 2 valandas palaikyti šaldytuve. Prieš patiekiant įberti ledo gabalėlių ir
įpilti truputį mineralinio vandens. Galima patiekti su kepinukais.
|
|
|
|
|