Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
atvirukai,
sveikinimai,
taisykles,
kolekc,
apleista molini pastata,
buddhism,
budism,
budismas,
dl,
m m v,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pagubės Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 vištų šlaunelės 10 česnakų skiltelių 2 šaukštai sviesto 1 šaukštas alyvuogių aliejaus 1 citrina Padažui: 2 šaukštai miltų 2/3 stiklinės sauso balto vyno 1 vnt. KNORR
BULJONETĖ vištienos sultinio Malti pipirai Druska
Gaminimas: Didelėje keptuvėje įkaitinti sviestą ir alyvuogių aliejų. Apskrudinti šlauneles iš visų pusių, galiausiai sudėti česnakų skilteles ir dar truputėlį pakepinti. Mėsą sudėti į karščiui atsparų indą, tolygiai
išdėlioti česnakų skilteles ir citrinų griežinėlius. 500 ml vandens ištirpinti sultinį. Keptuvėje, kurioje skrudo šlaunelės, nuolat maišant apkepinti miltus. Nenustojant maišant pilti vyną, Knorr sultinį ir užvirinti bei pakaitinti, kol padažas sutirštės. Pagardinti druska ir pipirais. Aplieti
padažu paruoštas šlauneles, uždengti ir šauti į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių temperatūros. Kepti 40-45 minutes. Tiekti su bulvėmis arba ryžiais. Skanaus!
|
|
|
|
|