Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
5 vištų blauzdelės
0,5 l voveraičių
1 didelis svogūnas
3 skiltelės česnako
150 g sviesto
3 - 4 v. š. grietinės
druska
vištienos prieskoniai
keletas svogūno laiškų


Gaminimas:
Vištieną įtrinkite prieskoniais ir palaikykite 2 - 3 val. pasimarinuoti.
Tada blauzdeles apkepkite su sviestu ir sudėkite į troškintuvą.
Tame pačiame svieste apkepkite voveraites ir sudėkite ant vištienos.
Į troškintuvą sudėkite stambiai supjaustytą svogūną, česnakus, smulkintus svogūno laiškus, supilkite grietinę, pabarstykite druska. Įpilkite truputėlį vandens ir uždengę troškintuvą troškinkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, kol suminkštės mėsa.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai