Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 vnt vištos krūtinėlių filė
150 g mėlynojo pelėsinio sūrio
100 g saulėje džiovinti pomidorai 
12 alyvuogių (be kauliukų) 
2 arbatiniai šaukšteliai česnako granulių  
250 g sluoksniuotos tešlos 
1 kiaušinis
3 paprikos (įvairių spalvų) 
1 cukinija
1 valgomas šaukštas alyvuogių aliejaus 


Gaminimas:
Vištos krūtinėles perpjauti pusiau ir išmušti.
Ant maistinės plėvelės sudėti krūtinėles taip, kad šiek tiek "užeitų" vieną ant kitos, apibarstyti česnaku, čiobreliais, raudonėliu, druska (nepadauginti, nes dėsite sūrį) ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
Į vidurį sudėti supjaustytą sūrį, susmulkintus pomidorus ir alyvuoges. Plėvelės pagalba viską suvyniojame ir suspaudžiame į pailgą vyniotinį ir laikome šaltai bent valandą. Galima pasiruošti ir iš vakaro.
Imame lakštą šaldytos bemielės tešlos (geriausiai tinka tokia tešla, kur pakelyje yra du lakštai, vieno tokio puikiausiai pakaks kepsniui "aprengti") šiek tiek iškočiojame ir ja apvyniojame paruoštą krūtinėlę.
Gerai suvyniojam, kraštus užspaudžiam, kad sultys neišbėgtų, aptepame plaktu kiaušiniu ir apibarstome kmynais.
Kepti 200 C temperatūroje 30 min.
Papriką ir cukiniją supjaustyti juostelėmis ir apkepti aliejuje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai