Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g vištos krūtinėlės
200 ml kokoso kremo (arba 400 ml kokoso pieno)
1 svogūnas
2 česnako skiltelės
1 arbatinis šaukštelis kario
1 arbatinis šaukštelis tarkuoto šviežio imbiero
Žiupsnelis maltų pipirų mišinio
0,5 aštraus pipiriuko
Druskos pagal skonį
Aliejus kepimui


Gaminimas:
Vištos krūtinėlę supjaustyti mažais gabaliukais ir apibarstyti kariu, imbieru, pipirų mišiniu, truputėliu drukos ir viską išmaišyti. Jei turite, galite užpilti 2-3 šaukštus Romo.
Keptuvėje pakepinti smulkiai sukapotą česnaką, tada sudėti ir apkepti smulkiai supjaustytą svogūną. Kai svogūnai gražiai pagels sudėti paruoštą vištos krūtinėlę, pipiriuką ir apkepti vis pamaišant, kol vištiena pabals. Tada supilti kokosų kremą ir troškinti ant silpnos ugnies 5-7 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai