Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tiesioji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 13-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 14-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 2-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 3-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 viščiukai broileriai 1 morka 1 kiaušinis prieskoniai vištienai kmynų druskos 1/2 stiklinės razinų
Gaminimas: Abiejų viščiukų mėsą nuimti nuo kaulų. Vieno viščiuko
mėsą sumalti. Kitą lengvai išmušti. Visą paruoštą mėsą pabarstyti prieskoniais, druska ir pamarinuoti 6-10 val. Maltą mėsą sumaišyti su kiaušiniu, razinomis ir kubeliais pjaustyta morka. Nemaltą mėsos gabalą ištiesti ant celofano gabalo, prieš dedant mėsą, celofaną pabarstyti kmynais.
Ant viršaus sudėti maltą mėsą ir suvynioti vyniotinį. Vyniotinį įvynioti į dar vieną celofano gabalą arba į skepetą ir surišti špagatu. Į skardą įdėti vyniotinį, apšlakstyti vandeniu. Kepti maždaug 1 val. 180°C temperatūroje. Iškeptą atvėsinti ir paslėgus laikyti 10-12 val.
|
|
|
|
|