Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
6 vištų krūtinėlės
maltų juodųjų pipirų
druskos
Įdarui:
1 pakelis šaldytų broilerių kepenėlių
1 svogūnas
2 kiaušiniai
2 virtos morkos
25 g sviesto
maltų muskatų

Gaminimas:
Vištų krūtinėles įtriname pipirais, druska palaikome 2-3 val.
Kepenėles pasūdome ir patroškiname nedideliame kiekyje vandens.
Baigdami troškinti suberiame prieskonius.
Atvėsusias kepenėles ir su sviestu pakeptus svogūnus sumalame mėsmale.
Įmušame kiaušinius ir išmaišome.
Ant karščiui atsparios maistinės plėvelės išklojame vištų krūtinėles. Ant jų, per vidurį, dedame kepenėlių masę su šiaudeliais supjaustytomis morkomis.
Susukame vyniotinį, perrišame jį virvele ir verdame 1-1,25 val. pasūdytame vandenyje.
Po to paslegiame ir 12 val. laikome šaltai.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai