Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
340 g vištienos filė gabaliukų (plonai supjaustytų)
1 šaukštas alyvų aliejaus
2 šaukštai miltų
0,25 šaukštelio džiovinto mairūno, susmulkinto
400 g konservuoto vištienos sultinio
1 vnt. KNORR BULJONETĖ paukštienos sultinys
1 vidutinis svogūnas, supjaustytas griežinėliais
1 puodelis šparaginių pupelių ankščių, nupjautais galais ir perpjautų pusiau
1 puodelis morkų, stambiai tarkuotų
0,6 puodelio miltų mišinio pyragams
0,3 puodelio kukurūzų miltų
0,25 puodelio tarkuoto čedaro sūrio
0,5 puodelio pieno
1 puodelis vandens
druska
pipirai


Gaminimas:
1. Pabarstykite vištieną druska ir pipirais. Didelėje keptuvėje apkepkite vištiena karštame aliejuje 2 minutes arba iki paruduos. Pabarstykite miltais ir mairūnu. Supilkite sultinį, knorr buljonetę, vandenį ir sudėkite daržoves. Užvirkite; sumažinkite ugnį. Uždengę troškinkite 5 minutes.
2. Dubenyje sumaišykite miltų mišinį, kukurūzų miltus ir sūrį. Supilkite tiek pieno, kol mišinys sudrėks. Pakabinę pilną šaukštą tešlos, įmeskite ją į karštą skystį, suformuodami 8 virtinius. Vėl užvirkite; sumažinkite ugnį. Uždengę troškinkite 10-12 minučių, kol virtiniai bus išvirę. (Nenukelkite dangčio troškindami.)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai