Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
vištienos filė
želatinos mišinys mėsai
morka


Gaminimas:
Išverdame vištieną ir morką. Supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Sudedame į formeles (tinka aukštesnės keksiukų formelės) ir apipilame želatinos mišiniu mėsai. Prieš pilant ant mėsos į formeles, šis mišinys sumaišomas su verdančiu vandeniu, maišomas, kol ištirpsta želatina. Paliekame formeles kur nors saugiai, kol atvėsta želatina, tada kišame šaldytuvan iki kol galutinai sustings.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 vištos krūtinėlės
2 šaukštai su kaupu želatinos
1l vištienos sultinio
5 kvapieji pipirai
3 lauro lapai
Konservuoti kukurūzai
žalumynų papuošimui
druskos pagal skonį


Gaminimas:
Išvirti vištos krūtnėlę su prieskoniais ir druska. Sultinį, kuriame virė višta, perkošti ir atvėsinti. Suberti želatiną, išbrinkinti ir pakaitinti kol ištirps, pastoviai maišant. Pasiruošti žalumynus, juos dėti sluoksniais į indą, vis užpilant atvėsinta paruošta želė. Sluoksniuoti, paskutinis sluoksnis vištienos. Leisti sustingti ir išversti į lėkštę.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai