Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Pagrindinė dalis:
200 gramų ryžių;
žiupsnelis druskos ryžiams;
600 gramų vištienos file;
2 šaukštai vištienos prieskonių („Santa Maria“);
vandens ryžiams išvirti;
aliejaus vištienos kepimui;
petražolės papuošimui.

Padažas:
1 didesnė raudona paprika;
1 mažesnė cukinija;
3 šaukštai cukraus;
8 šaukštai pomidorų padažo;
3 šaukštai ryžių acto;
žiupsnelis druskos.

Gaminimas:
Ryžiai išverdami taip, kad būtų birūs. Nuo vištienos nupjauname plėves, supjaustome plonomis juostelėmis ir sumaišome su vištienos prieskoniais. Vištieną reikia kepti labai gerai įkaitintame aliejuje. Mėsa turi gerai iškepti, bet likti neapskrudusi ir balta. Aliejus nusausinamas.

Iš paprikų pašalinti sėklas ir supjaustykite jas mažais kubeliais. Nulupus cukinijos odelę, išėmus sėkleles, susmulkinti tokio pat dydžio kubeliais kaip ir paprika arba šiek tiek didesniais. Viską dėti į puodą, užpilti pomidorų padažu ir actu, berti cukrų, pagardinti trupučiu druskos ir troškinti nedidelėje kaitroje nuolat maišant apie 25-35 minutes.

Vištieną ir virtus ryžius sudėti į paprikų ir cukinijų padažą ir išmaišyti. Puošiame petražolės šakele. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai