Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 vištienos filė gabaliukų (po 175 g)
12 šoninės gabalėlių (po 10 g)
1 v. š. aliejaus
SANTA MARIA grūstų juodųjų pipirų
SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
Įdarui:
100 g moliūgų sėklų
100 g parmezano sūrio, tarkuoto 
100 ml alyvuogių aliejaus
10 SANTA MARIA saulėje džiovintų pomidorų
1 a. š. SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų
2 skiltelės česnako , smulkinto
1 citrinos sulčių (šviežiai spaustų)
0,5 a. š. SANTA MARIA raudonėlių
 


Gaminimas:
Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu.
Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius. Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite. Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir persmeikite mediniu iešmeliu ar krapštuku.
Vištienos suktinukus sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje 10–12 minučių.
Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).
Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai