Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g vištienos
2 bulvės
100 g makaronų
1 didelis svogūnas
1 gabaliukas saliero stiebo
1 morka
150 g pievagrybių
1 gabaliukas moliūgo
Juodieji pipirai - pagal skonį
1 šaukštas druskos
Lauro lapeliai - truputį
Bazilikai ir petražolės - pagal skonį
 


Gaminimas:
Mėsą pavirti daugiau nei pusvalandį su prieskoniais ir druska. Po to suberti makaronus, daržoves, pievagrybius ir virti dar apie 25 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
20 g sviesto
1 galva svogūno
1 morka
2-3 bulvės
1 šaukštas smulkintų krapų
200 g pievagrybių
300 g vištienos krūtinėlės filė
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis juodųjų pipirų


Gaminimas:
Ištirpinkite sviestą. Pakepinkite susmulkintą svogūną ir sutarkuotą morką 3-4 min. Sudėkite smulkintus grybus ir pakepinkite dar 2-3 min. Užvirinkite 1l vandens, sudėkite pakepintus grybus ir svogūną, kubeliais supjaustytas bulves, įmaišykite prieskonius, krapus. Virkite apie 15-20 min. Skanaus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai