Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 Vištos šlaunelės
1 šaukštas tarkuoto česnako
1 šaukštas tarkuoto imbiero
70 ml natūralaus jogurto
0,5 stiklinės gliaudytų pistacijų
1 šlakelis žemės riešutų aliejaus (kepimui)
1 žiupsnelis druskos
1 arbatinis šaukštelis ciberžolės
1 arbatinis šaukštelis maltos saldžiosios paprikos
1 arbatinis šaukštelis „garam masala“ prieskonių


Gaminimas:
Šlauneles įtrinti ciberžole, malta paprika, „garam masala“ bei druska.Keptuvėje įkaitinti aliejų ir ant jo kepti vištieną, kol ant jos susidarys traški, ruda plutelė.Kai vištiena apkepa, sudėti grubiai kapotas pistacijas, imbierą bei česnaką, sumažinti ugnį,supilti jogurtą ir gerai viską išmaišius kepti, kol vištiena pilnai iškeps. Valgyti su Naan duona ar ryžiais. Skanaus!
Išmokite Šiaurės Indijos patiekalų gaminimo paslapčių Čiop Čiop Šiaurės Indijos virtuvės kursuose!
Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia.
Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai