Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg vištienos filė
Marinatui:
1 citrinos sultys
2 česnako skiltelės
2 vidutinio dydžio svogūnai (sutarkuot per tarką)
3 šaukštus majonezo
1 šaukštelis druskos ir pipirų


Gaminimas:
Mėsytę supjaustome gabaliukais. Marinatui sumaišome ingredientus, sudedame vištieną. Marinuojame keletą valandų šaldytuve.
Mėsytę kepame suvėrę ant iešmų ant grotelių virš žarijų.
Nuostabių pietų gamtoje. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
700 g vištienos file
2 paprikų
2 svogūnų
1 a.š. imbiero, smulkinto
2 v.š. baltojo vyno acto
2 v.š. sojos padažo
Česnako
Druskos
Pipirų
Alyvuogių aliejaus


Gaminimas:
Vištienos file supjaustykite gabaliukais.
Daržoves susmulkintkite ir sumaišykite su likusiais komponentais. Vištieną kelias val. marinuoti pagamintame marinate su daržovėmis.
Tada vištieną suverkite ant medinių vėrinukų, išmirkytų vandenyje.
Vėrinukus iš visų pusių kepkite keptuvėje, įkaitintuose riebaluose arba orkaitėje, prieš tai juos aptepus alyvuogių aliejumi.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 vištienos krūtinėlių
0,5 citrinos sulčių
Druskos
Pipirų
6 skiltelių česnako
Daržovės (kokias mėgstate)


Gaminimas:
Vištieną ir daržoves supjaustyti stambiais gabaliukais. Ir sumaišykite marinatui skirtų produktų masėje. Marinuoti kelias valandas. Suverti daržoves ir mėsą ant iešmų, aptepti aliejumi ir kepti ant žarijų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai