Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g virtos vištienos krūtinėlės
50 g gliaudytų natūralių saulėgrąžų
100 g pekino kopūsto
1 kekė vynuogių
Ddruska
Ppipirai
Mmajonezas


Gaminimas:
Virtą vištieną susmulkiname nedideliais gabaliukais, orkaitėje pakepiname saulėgrąžas, supjaustome pekino kopūsto žaliąją dalį, vynuoges perpjauname ir išimame sėklas, svogūną smulkiai supjaustome. Viską sumaišome ir skaniname žiupsneliu prieskoniu bei šiek tiek majonezo (pagal skonį galima rinktis ir kitą padažą - galbūt sveikesnį).
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g virtos vištienos krūtinėlės filė
1 kekė vynuogių
40 g lazdyno riešutų
1 šaukštas kaparėlių
Padažui:
3 šaukštai natūralaus jogurto
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas Dijon garstyčių
Druskos pagal skonį


Gaminimas:
Supjaustykite vištieną kubeliais.
Vynuoges nuraškykite nuo kekės ir perpjaukite per pusę, išrinkite sėklas.
Sukapokite riešutus.
Viską sumaišykite su padažu.
Padažas:
jogurtas išplaktas su aliejumi, garstyčiomis ir druska.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai