Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1/2 rūkyto viščiuko
200 g konservuotų ananasų žiedų
1 poras
100 g majonezo
salotų lapai

Gaminimas:
Nuo kaulų atskirtą mėsą supjaustome kubeliais 1,5x1,5 cm dydžio.
Ananasus taip pat supjaustome kubeliais, o porą - žiedais.
Viską išmaišome dubenyje.
Salotinę išklojame salotų lapais, sudedame išmaišytą masę ir užpilame majonezu.
Puošiame ananasais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai