Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
0,5 vištos
1 indelis grietinėlės
1 svogūnas
1 morka
0,5 stiklinės sauso balto vyno
2 šaukštai želatinos
druska
pipirai
1-2 indeliai majonezo
1 šaukštas cukraus
1-2 rauginti agurkai
1 šaukštelis petražolių
1 šaukštelis svogūnų laiškų

Gaminimas:
Gerai išplautą vištą dėti į puodą su vandeniu, įmesti svogūną ir morką, išvirti.
Išėmus iš sultinio, atvėsinti, mėsą nuimti nuo kaulų, sumalti.
Želatiną užpilti šaltu sultiniu (1/2 stiklinės), išbrinkinti ir ištirpinti.
Į mėsą supilti vyną, pasūdyti, įberti pipirų, maišant supilti želatiną, sudėti išplaktą iki putų grietinėlę ir atsargiai maišyti.
Supilti į šaltu vandeniu perpiltą indą ir gerai atšaldyti šaldytuve.
Indą kelioms sekundėms pamerkti į karštą vandenį, putėsius iškrėsti ant lėkštės.
Vištienos putėsius tinka patiekti su padažu: majonezą išmaišyti su cukrumi, smulkiai supjaustytais agurkais, kapotais žalumynais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai