Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
4 vištienos blauzdelės
80 g arba sauja žalių šparaginių pupelių (gali būti šaldytos)
1 vnt. konservuotų pomidorų, skardinėje
200 g ilgagrūdžių arba paelijai skirtų ryžių
2 svogūnai
1 žalioji citrina
2 skiltelės česnako
5 g šafrano
1 raudona saldžioji paprika
1 geltona saldžioji paprika
4 šaukštai alyvuogių aliejaus


Gaminimas:
Nuplaukite mėsą, nusausinkite ir marinuokite taip, kaip jums labiausiai patinka.
Susmulkinkite svogūnus ir česnaką. Paprikas supjaustykite juostelėmis. Pomidorus lengvai praskirkite, nukoškite.
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, apkepkite blauzdeles. Išimkite mėsą, į keptuvę sumeskite svogūnus ir česnakus, pakepinkite likusiame aliejuje. Po 2 minučių išimkite.
Supilkite į keptuvę ryžius, pakepinkite kelias minutes. Supilkite vandenį – jis turi apsemti ryžius per 1.5 cm. Suberkite Knorr vištienos sultinį ir šafraną. Viską kruopščiai išmaišykite.
Sudėkite mėsą ir daržoves. Uždenkite keptuvę, įkiškite į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę. Kepkite 20 minučių.
Paruoštą patiekalą apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis, papuoškite žaliųjų citrinų griežinėliais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai