Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g sluoksniuotos tešlos
10 vištų blauzdelių
250 g fermentinio sūrio
3 skiltelės česnako
druska
malti juodieji pipirai


Gaminimas:
Vištienos blauzdeles nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite išspausto česnako, druskos bei pipirų mišiniu ir palikite bent 1 valandai pasimarinuoti.
Supjaustykite riekelėmis sūrį.
Iškočiokite plonai tešlą ir supjaustykite plonomis (maždaug 1 cm pločio) juostelėmis.
Ant abiejų kiekvienos vištienos blauzdelės pusių uždėkite po riekelę sūrio (galite ją pakišti po odele, kad kepant neišbėgtų) ir apvyniokite blauzdeles tešlos juostelėmis.
Taip paruoštas blauzdeles sudėkite ant folija išklotos ir aliejumi pateptos kepimo skardos.
Kepkite apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekite šiltas su mėgstamu garnyru.
Gero apetito!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai