Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 vištienos krūtinėlės
2 konservuotų saulėje džiovintų omidorų
2 konservuotų paprikų
30 g fermentinio sūrio
20 g sviesto
3 šaukštų Pesto bazilikų padažo
1 saujos anakardžių riešutų
2 šaukštų saulėgražų aliejaus (kepimui)


Gaminimas:
Krūtinėlės mėsoje iš galo padaryti įpjovą ir atsargiai, buku peiliu, į vidų įkišti šaukštą Pesto bazilikų padažo ir įpilti šaukštą sojų padažo. Tada į vidų įdėti konservuotos paprikos puselę, šalia įdėti saulėje džiovintą pomidorą, tada įdėti sviesto gabalėlį, gabalėlį fermentinio sūrio ...(tai bus pirmoje krūtinėlės dalyje) ... ir vėl įdėti saulėje džiovintą konservuotą pomidorą, šalia konservuotą papriką, įdėti fermentinio sūrio gabalėlį ir smeigtukais susmeigti angą. Tada kepsnelį apvolioti Pesto bazilikų padažu ir apilieti sojų padažu. Palaikyti apie 15 min.

Kepsnelį kepti orkaitėje apie 40 min. įkaitintoje orkaitėje 200°C temparatūroje. Iš pradžių uždengti indą (indą patepti sviestu ar keletą šaukštų saulėgražų aliejaus), kuriame kepa kepsnelis apie 30 min.
Sumulkinti anakardžių riešutus ir sumaišyti su majonezu ir uždėti ant kepsnelio ir kepti atvirai apie 10/15 min.
Kepsnelį patiekti su vaisiais (apelsinas, vynuogės) ir daržovėmis (pomidorai) ir bulvių tyre (ar keptomis bulvėmis).
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai