Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Vištienos file gabaliukų tiek, kiek bus valgytojų
Saldžiųjų paprikų milteliai
Mango ir kario mišinys
keli šaukštai citrinos sulčių
aliejus kepimui
ryžiai


Gaminimas:
Prieskoniais įtrinti mėsą. Apie 30 minučių leisti kepsniukams pastovėti, kad susigertų prieskoniai ir kepti (virti) gerai įkaitintame aliejuje. Patiekiame su garuose virtais ryžiais. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g vištienos filė
1 kiaušinis
50 g maltų džiūvėsėlių
druskos, pipirų
aliejaus


Gaminimas:
Vištieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais ir pamušame plaktuku mėsai. Į išplaktą kiaušinį beriam druskos ir pipirų. Vištieną merkiam kiaušinio plakinyje, apvoliojam džiūvėsėliuose ir kepam įkaitintame aliejuje kol iš abiejų pusių apskrus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 vištienos krūtinėlės,
1 kiaušinis,
miltai,
pipirai,
druska,
malti džiūvėsėliai,
aliejus (kepimui).
 


Gaminimas:
Vištieną supjaustyti mažais kubeliais. Kiaušinį sumaišyti su miltais (tiek, kad masė būtų tiršta), druska ir pipirais. Viską gerai išmaisyti iki grietinės tirštumo masės. Vištieną sudėti į tešlą ir pamaišyti. Išgriebti vištienos gabaliukus ir po vieną pamirkyti maltuose džiūvėsėliuose. Įkaitinti keptuvę su aliejumi ir kepti vištieną, kol gerai iškepa ir apskrunda. Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg vištienos krūtinėlės
2 kiaušiniai
1 šaukštas krakmolo
2-3 šaukštai majonezo


Gaminimas:
Vištieną supjaustyti vieno kąsnio gabalėliais. Sumaišyti su majonezu, kiaušiniais ir krakmolu. Padėti į šaldytuvą, kad pasimarinuotų. Šiek tiek apkepinti keptuvėje, sukrėsti į skardą ir pabaigti kepti orakaitėje. Tiekti su mėgstamu padažu. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g vištienos  filė
1 brokolio
1 šaukštas viduržemio regiono prieskonių
2 šaukštai sojos padažo
400 g šparaginių pupelių, šaldytų 
2 - 3 lapų salotų
2 -3  pomidorų
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
Pomidorų padažo
Aliejaus, kepimui


Gaminimas:
Sumaišyti prieskonius su alyvuogių aliejumi ir sojos padažu bei marinuoti vištieną apie pusvalandį.

Marinuotą vištieną kepti įkaitintuose riebaluose, kol parus.

Pasūdytame vandenyje išvirti šparagines pupeles ir brokolius. Supjaustyti pomidorus ir suplėšyti salotas.

Į lėkštę dėti šparagines pupeles, ant jų uždėti keptą vištieną, šalia padėti salotas su pomidorais.

Į indelį įpilti pomidorų padažo.

Skanaus.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai