Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g vištienos kepenėlių
įvairių salotų
nedidelė kekė vynuogių
krapų
kario prieskonio, druskos, pipirų, aliejaus
1 citrinos, 1 arb. šaukšt. dirbtinio medaus
česnako skiltelės, vynuogių acto

Gaminimas:
Kepenėles pabarstome prieskoniais, iškepame. Į lėkštę sudedame suplėšytas salotas,apšlakstome citrinų sultimis, sudedame vynuoges be kauliukų, keptas kepenėles ir apšlakstome padažu. Padažui medų sumaišome su actu ir susmulkintu česnaku. Salotas rekomenduojama valgyti su paskrudinta balta duona.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai