Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g vištų krūtinėlių filės
250 g voveraičių
2 šaukštai aliejaus
15 g džiovintų baravykų
malti pipirai
pundelis svogūnų laiškų su galvomis
druska
Pagardinimui:
100 ml majonezo
2 šaukštai smulkintų baziliko lapelių


Gaminimas:
Džiovintus grybus užmerkite 125 ml šilto vandens, tada išvirkite ir nukoškite.
Voveraites nuplaukite, gerai nuvarvinkite. Jei reikia pasmulkinkite.
Vištieną nuplaukite, nusausinkite, pakepkite su aliejumi po 2-3 minutes iš abiejų pusių, skaninkite druska ir pipirais. Tada mėsą išimkite iš keptuvės, ataušinkite ir supjaustykite jusotelėmis.
Aliejuje, kuriame kepė vištiena, apkepkite grybus, berkite druskos, pipirų. Sudėkite baravykus ir troškinkite apie penkias minutes, tada ataušinkite.
Svogūnus nulupkite, palikite galvutes ir maždaug penkiolikos cm ilgio laiškus. Juos nuplaukite, supjaustykite plonais žiedeliais.
Grybus, vištieną bei svogūnus sudėkite į salotinę ir atsargiai sumaišykite. Iš majonezo bei bazilikų suplakite užpilą, apliekite salotas ir leiskite įsigerti.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai